Šokující fotky! Metrákové modelky pózují nahé. Jak se vám líbí? | Moje zdraví

Šokující fotky! Metrákové modelky pózují nahé. Jak se vám líbí?

Šokující fotky! Metrákové modelky pózují nahé. Jak se vám líbí?
I obézní ženy jsou krásné, tvrdí známý italský fotograf. • Autor: Profimedia
13. září 2017 • 14:00

Odvážné fotomodelky se za své "špíčky" rozhodně nestydí. A nejsou to žádná tintítka. Nejhubenější z nich má neuvěřitelných dvě stě kilogramů, ta nejtěžší dokonce ještě o sedmdesát kilo víc.

Netradičním projektem, příznačně nazvaným FullBeauty, se známý italský fotograf Yossi Loloi rozhodl bojovat proti diskriminaci obézních lidí. Jeho cílem bylo zpochybnit konvenční představy o kráse stanovené médii a společností.

"Chtěl jsem ukázat, že na krásu nemají patent jen štíhlí lidé. Můj projekt musel být provokativní, ale zároveň uklidňující. Proto jsem se zaměřil na jejich křivky a ženskost jako formu protestu proti diskriminaci obézních lidí," řekl autor fotografií.

Fascinován extrémně obézními ženami začal být Yossi už v roce 2006, kdy vytvořil první provokativní fotky. Začal s fotografováním modelek známých jako SSBBW - Super Size Big Beautiful Women. V současnosti mu pózují jak profesionální modelky, tak "obyčejné" ženy.

Ke všem svým modelkám přistupuje Loloi jako k uměleckým dílům. Na svých uměleckých aktech poukazuje na spojení krásy a formy. Jeho modelky představují živé sochy. Projektem FullBeauty chtěl prý zdůraznit, že všichni máme právo ocenit, jak tyhle ženy vypadají. A také to, že by nám nikdo rozhodně neměl diktovat, co se nám má líbit.

"Snažil jsem se vytvořit co nejklidnější a nejintimnější, ale zároveň moderní a silné obrazy, jak jen to bylo možné. Vím, že někteří lidé mohou mít při pohledu na ty fotky smíšené pocity, ale nikdy na to nemyslím při práci. Soustředím se na to, aby měli možnost obdivovat něco, co budou mít jen zřídka šanci vidět," svěřil se Loloi v jednom z rozhovorů.

"Některé z mých modelek jsou nebo byly erotickými modelkami. Další jsou jen ženy, které chtěly být vyfocené a nikdy neměly žádnou zkušenost s pózováním. U těch s focením nikdy nespěchám, to jim pomáhá uvolnit se. Je nesmírně důležité, abychom před vyjmutím fotoaparátu strávili nějaký čas společně a povídali si," prozradil ještě Loloi.

 

Říká se, že objektiv přidává až 8 kilo. U těhle morbidně obézních glamour modelek to však už není tak znatelný rozdíl. Ta nejlehčí z nich váží "jen" 2 metráky, nejtěžší ještě o 70 kilo víc.

Více na http://prozeny.blesk.cz/clanek/pro-zeny-pribehy/187702/sokujici-extremne-obezni-modelky-pozuji-nahe.html?utm_source=prozeny.blesk.cz&utm_medium=copy"Snažil jsem se vytvořit co nejklidnější a nejintimnější, ale zároveň moderní a silné obrazy, jak jen to bylo možné. Vím, že někteří lidé mohou mít při pohledu na ty fotky smíšené pocity, ale nikdy na to nemyslím při práci. Soustředím se na to, aby měli možnost obdivovat něco, co budou mít jen zřídka šanci vidět," svěřil se Yossi v jednom z rozhovorů.Fascinován extrémně obézními ženami začal být Yossi už v roce 2006, kdy vytvořil první provokativní fotky. Začal s fotografováním modelek známých jako SSBBW - Super Size Big Beautiful Women.V současnosti mu pózují jak profesionální modelky, tak "obyčejné" ženy. "Některé z mých modelek jsou nebo byly erotickými modelkami. Další jsou jen ženy, které chtěly být vyfocené a nikdy neměly žádnou zkušenost s pózováním. U těch s focením nikdy nespěchám, to jim pomáhá uvolnit se. Je nesmírně důležité, abychom před vyjmutím fotoaparátu strávili nějaký čas společně a povídali si," řekl Yossi.
Autor: red
 

Nejhledanější nemoci

Víte, co přesně vás čeká na vyšetření, které vám lékař předepsal? Zjistěte, co které znamená.