Nový hit pro žhavější sex: Zmrazte si genitálie! | Moje zdraví

Nový hit pro žhavější sex: Zmrazte si genitálie!

Nový hit pro žhavější sex: Zmrazte si genitálie!
Jak si zpestřit sexuální prožitky? • Autor: istock.com
26. února 2017 • 19:33

Představte si, že strčíte pohlavní orgány do mrazáku. Nic moc, že? A co když vám vědci řeknou, že poté bude váš sex mnohem žhavější? Necháte se přesvědčit? Podle mnoha Britů uděláte dobře, protože tak můžete zažít nejlepší sex vašeho života!

Britské lázeňské centrum nabízí velice netradiční možnost, ze které až mrazí: „Nechte si své genitálie zmrazit tekutým dusíkem! Vaše sexuální prožitky budou intenzivnější. A co víc, intimní partie budou i lépe vypadat.“

Chladná žena se tak paradoxně může stát nejžhavější partnerkou, kterou jste za život potkali! Jak to celé funguje? Ledová pára s tekutým dusíkem se zhruba na půl hodiny aplikuje na oblast genitálií. To způsobí zvýšení hladiny endorfinů v těle, krev v těle proudí rychleji a sexuální prožitky jsou pak mnohem intenzivnější.

A jak může tato mrazová metoda intimní partie zkrášlit? Tady je vysvětlení: zatímco samotná kůže pociťuje ještě mrazivý chlad, do mozku jsou vyslány signály, že tkáň byla poškozena, i když tomu tak ve skutečnosti není. Mozek pak zařídí, aby byla „poškozená“ tkáň opravena. Intimní partie tak získají mladistvější vzhled, jsou jasnější a pružnější.

Tato netradiční forma kryoterapie, která zvyšuje hladinu endorfinů a celkový „sex drive“, je nabízena ženám i mužům. Ovšem pozor, sami to doma rozhodně nezkoušejte. Tuto metodu mohou provádět jen zkušení profesionálové.

 

Nejhledanější nemoci

Víte, co přesně vás čeká na vyšetření, které vám lékař předepsal? Zjistěte, co které znamená.