Nejdřív kojení a pak sex: S tím samým mužem! | Moje zdraví

Nejdřív kojení a pak sex: S tím samým mužem!

14. května 2017 • 12:00

Přiznání američanky Jennifer Mulfordové, že pravidelně kojí svého šestatřicetiletého přítele šokovalo svět.  Její partner Brad Leeson je kulturista a věří, že mu mateřské mléko dopomáhá k lepší postavě. Kojení pak prý většinou skončí sexem.

Jennifer má pro kojení slabost a dlouho hledala partnera, kterého by mohla krmit vlastním mlékem přímo z prsu. Životní lásku nakonec našla ve svém bývalém spolužákovi Bradu Leesonovi, který byl nabídkou zaujatý a nadšeně souhlasil. Zamilovaný pár se se svou netradiční láskou svěřil celému světu v australské rádiové show.

Kulturista prý potřebuje »nakrmit« jednou za 2–3 hodiny. A kojení prý velmi prospívá jejich sexuálnímu vztahu. Podle Jennifer tato intimní chvilka vede k sexu „v šesti ze sedmi případů“. Brad navíc přiznal, že je otevřený i ke kojení na veřejnosti, ale jeho partnerka si tímto krokem zatím není jistá.

Jennifer kvůli kojení partnera dokonce dala výpověď v práci a bere různé medikamenty, aby mohla kojit nadále. Její vlastní dceři už je totiž 20 let. „Je to velké osobní pouto, velký závazek a velmi intimní. Dva lidé se stávají jedním. A který chlap nemá rád pěkná prsa v puse?“ vysvětluje Brad.

Autor: lm
 

Nejhledanější nemoci

Víte, co přesně vás čeká na vyšetření, které vám lékař předepsal? Zjistěte, co které znamená.