Masturbace před kamerou! Fotograf zachytil ženské orgasmy na fotografiích | Moje zdraví

Masturbace před kamerou! Fotograf zachytil ženské orgasmy na fotografiích

30. března 2017 • 06:00

Litevský fotograf Albert Pocej žijící v Monaku si svou práci náramně užívá. Fotí totiž ženy v okamžiku vrcholu jejich slasti.

„Profesionálně fotím už deset let, tato série fotografií zachycujících ženy v nejvyšším bodě fyzického potěšení byla něco jako osobní výzva. Napadlo mě to ve snu, probudil jsem se a bylo mi jasné, že musím prozkoumat ženský orgasmus přes hledáček fotoaparátu,“ vysvětlil pohnutky, jež ho vedly k vypracování tohoto projektu.

„Nejdříve jsem si říkal, že to bude nemožné. Nejhorší totiž bylo najít modelky. Psal jsem každé ženě, kterou znám, všechny jsou tak jiné. Většina odpovědí zněla: Nemám dost odvahy. Nebo přišlo mlčení, to samo o sobě jasně vypovídá o všem. Když jsem konečně našel dvacítku žen, které se rozhodly se mnou spolupracovat, před samotným focením to vzdala ještě pětice dalších. Zbylo mi tedy patnáct žen,“ popisoval peripetie při vzniku projektu fotograf.

„Všechny ženy prožívaly opravdový orgasmus. Nechtěl jsem herečky, ale pravé ženy a pravé prožitky, které se zrcadlí v jejich tváři. Abych dosáhl těch nejlepších výsledků, používal jsem mnohdy automatickou časovou smyčku, kdy se každou sekundu udělá fotografie. Já jsem přitom nebyl u fotoaparátu. Ženám se tak dařilo lépe se uvolnit. Některým dámám má přítomnost nevadila, takže jsem měl šanci zachytit ten okamžik sám a zmáčknout spoušť.“ Podívejte se, jak jeho intimní projekt dopadl.

 

Nejhledanější nemoci

Víte, co přesně vás čeká na vyšetření, které vám lékař předepsal? Zjistěte, co které znamená.