Chtěla hladké nohy. Nyní prožívá peklo. Podívejte se, co se stalo | Moje zdraví

Chtěla hladké nohy. Nyní prožívá peklo. Podívejte se, co se stalo

1. září 2017 • 10:00

Mladá Ruska šla na depilaci nohou do kosmetického salónu. A skončilo to katastrofou.

Anastasia Serdobintseva toužila po krásných hladkých nohou. Proto se rozhodla podstoupit depilaci v kosmetickém salónu v Moskvě. Jenže depilace skončila katastrofou a dnes má Anastasia místo hladké kůže popáleniny prvního a druhého stupně a trpí velkými bolestmi.

Depilace prováděná laserem ničí kořínky chloupků a kůži zanechává po několika opakovaných zákrocích navždy téměř zcela hladkou.

V témže kosmetickém salónu byla již Anastasia na manikúře a nebyla s výsledkem spokojená, protože prý pracovnice v salónu použili nekvalitní kosmetické prostředky. Nedala na první varování. Když obdržela slevový voucher na další kosmetické služby, rozhodla se podstoupit depilaci nohou.

Již při samotné depilaci cítila bolest a požádala pracovníka kosmetického salónu, aby s depilací přestala. Jenže bolest pokračovala i po předčasném ukončení procedury.

Když dorazila domů, byla už bolest nesnesitelná. Pro Anastasiu musela přijet záchranná služba. V té chvíli se již na kůži začaly objevovat první tmavé puchýře.

Lékaři konstatovali popáleniny prvního a druhého stupně, které z kůže nezmizí nejméně po dobu šesti měsíců.

Anastasia si nyní najala právníka a chce po kosmetickém salónu odškodnění.

Autor: pas
 

Nejhledanější nemoci

Víte, co přesně vás čeká na vyšetření, které vám lékař předepsal? Zjistěte, co které znamená.