Brala velké množství steroidů. Co se s dívkou stalo? | Moje zdraví

Brala velké množství steroidů. Co se s dívkou stalo?

9. září 2017 • 10:00

Kdo je tento pohledný mladík? Nenechte se zmást.

To jen šestatřicetiletá fitness fanatička užívala nekontrolované množství anabolických steroidů. Výsledkem je, že vypadá jako muž. Elaine Lye, majitelka posilovny Muszel Warrior v Ipohu v severozápadní části Malajsie, vždy obdivovala vypracovaná těla s pořádnými svaly.

Po užívání anabolických steroidů se tělo Elaine výrazně změnilo. Zmohutnělo a na obličeji ji začaly růst vousy. Z váhy 42 kilogramů zmohutněla na 63 kilogramů. I přes svůj vzhled se stále cítí být ženou a o změně pohlaví vůbec neuvažuje. „Moje srdce je stále ženské,“ vysvětluje El.

Aby se však vyhnula zbytečným problémům, raději prý chodí na pánskou toaletu.

Ze svého vypracovaného těla má El skutečně velkou radost. Zveřejnila proto sérii fotografií, ale ostatní její nadšení nesdílejí. V internetových diskusích sklízí kvůli svému mužskému vzhledu spíše kritiku.

El se však nenechala od internetových trollů vyvézt z míry a nabídla jim hodinu zdarma ve svém fitness centru. Žádný z trollů, kteří se El vysmívali, se ale nezvedl od svého počítače a cvičit nepřišel. Patrně se zalekli motta, které toto fitness centrum razí: „Cvič pořádně nebo běž raději domů.“

Vedlejší účinky anabolických steroidů jsou už dlouho známé. Patří mezi ně ztráta vlasů u mužů, akné, prohloubení hlasu, zvýšený růst vousů na obličeji a postupné mizení prsů u žen.

 

 

 

Nejhledanější nemoci

Víte, co přesně vás čeká na vyšetření, které vám lékař předepsal? Zjistěte, co které znamená.