Angelina Jolie má dvojnici! Poznáte, která je která? | Moje zdraví

Angelina Jolie má dvojnici! Poznáte, která je která?

Angelina Jolie má dvojnici! Poznáte, která je která?
Angelina Jolie • Autor: profimedia.cz
3. srpna 2017 • 08:00

Mellisa Baizen, nebo Angelina Jolie? Ačkoliv slavná herečka měla již mnoho dvojnic, tato je, bezesporu, nejdůvěryhodnější, alespoň co se týče vzhledu. Dokážete je od sebe rozeznat? 

Na první pohled byste ani nepoznali, která je která... Melissa Baizen, matka dvou dětí, má s herečkou Angelinou Jolie (41) velmi podobné rysy, takže není divu, že je s ní na ulici často zaměňována. Melissa Baizen pochází z amerického Wisconsinu. „Připadá mi to legrační. Je to docela absurdní, protože Angelina byla vždy můj idol. Je to bláznivé, že mě s ní lidé srovnávají,“ uvedla pro The Sun.

Angelina Jolie bývala považována za nejkrásnější ženu planety. Od té doby, co výrazně pohubla a přestala se o sebe náležitě starat, se to o ní už neříká. Pravdou zůstává, že má ze všech hereček snad nejvíc dvojnic. Podobá se jí opravdu mnoho žen a dívek.

Snad jen namátkou: roku 2014 médii obletěly fotky Angelině podobné dvacetileté Colette Jadore. O rok později to byla čtyřiadvacetiletá Skotka Chelsea Marr a loni média poukazovala na podobu modelky Mary Teigen, o níž se psalo, že vypadá jako Jolie zamlada. A dokonce se spekulovalo, zda není hereččinou utajovanou dcerou.

Autor: red
 

Nejhledanější nemoci

Víte, co přesně vás čeká na vyšetření, které vám lékař předepsal? Zjistěte, co které znamená.