Trápí vás poruchy spánku a nespavost? Víme, jak je léčit | Moje zdraví

Trápí vás poruchy spánku a nespavost? Víme, jak je léčit

Trápí vás poruchy spánku a nespavost? Víme, jak je léčit
Autor: istockphoto.com
29. května 2018 • 00:00
Prezentace klienta • 

,,Měla jsem velké problémy se spánkem, nic nezabíralo a léky mi nedělaly dobře. Proto jsem si pořídila psychowalkman, i když jsem reklamě moc nevěřila. Ale stalo se – hned první noc jsem zase dobře spala! Za dva týdny jsem byla z nejhoršího venku,“ říká jedna ze spokojených zákaznic, Petra Joachymstalová.

,,Takové výpovědi jsou celkem typické - AVS přístroje jsou na nespavost účinné. V našem středisku je používáme od roku 1998, kdy jsem si první přivezl z ciziny. Čím dál více lidí trpí stresy a depresemi, které způsobí téměř vždy problémy se spánkem. Tato neinvazivní metoda je pro řešení vhodná i účinná.“ říká MUDr. Jan Cimický.  

Psychowalkman: vyjímečný přístroj pro zdraví!

Odborně se psychowalkman nazývá AVS přístroj. Kromě nespavosti je účinný i v mnoha dalších oblastech: během minut odstraní stres a únavu, trvale řeší deprese, úzkosti, migrény. Má přes 40 možností a je určen pro domácí použití.

Jak to funguje?

Jednoduše si nasadíte speciální brýle a sluchátka, na psychowalkmanu si zvolíte program, například ,,Rychlé odstranění únavy” a zapnete start. Pulsující světlo z brýlí spolu s hudbou a zvuky ze sluchátek přeladí biorytmy do stavu bez únavy. AVS přístroj navozuje stavy, které jsou pro organismus přirozené, ale vlivem různé zátěže je člověk není schopen sám dosáhnout. Například dostatečná relaxace chybí podle Světové zdravotnické organizace ve vyspělém světě 80% lidí.

Autor: Positive energy

Na obrázku je nejlepší AVS přístroj na světě - Laxman Premium. Má přes 40 různých možností využití, včetně programů na domácí léčení a stojí 30.000 Kč.

Vyvinuto v NASA

Technologii AVS (audiovizuální stimulaci) vyvíjela i NASA a nositelé Nobelových cen. Také proto si Češi AVS přístroje chválí: 48% z nich dokonce ve výzkumu udává, že předčili jejich očekávání. Psychowalkmany používá mnoho celebrit a lékařů, nejvíce je ale ,,běžných“ samouživatelů, protože AVS přístroj je určen právě pro domácí použití.

Účinky psychowalkmanů - AVS přístrojů jsou trvalé, protože neléčí stále se měnící symptomy, ale primární problém. Navrací tzv. psychosomatickou rovnováhu, přirozenou úroveň zdraví, jakou mají například děti.

Zakoupení psychowalkmanu je poměrně výhodné, i když jde o investici v řádu několika tisíc korun. Má vynikající garantované účinky, navíc ho v rodině používá většinou více lidí a vydrží fungovat 10-20 let. Letos Laxman slaví 10 let a v České republice je pátým rokem nejprodávanějším AVS přístrojem.

Nyní, na oslavu výročí, je k dostání se slevou a s dárky za 6600 Kč! Více se dozvíte u odborného garanta AVS technologie pro ČR: www.galaxy.cz.

Autor: Positive energy

Psychowalkman nyní dostanete se slevou a s dárky v hodnotě 5000 Kč!

 

 

Nejhledanější nemoci

Víte, co přesně vás čeká na vyšetření, které vám lékař předepsal? Zjistěte, co které znamená.