Víte, že výběr správného kartáčku a kvalitní ústní sprchy může zlepšit váš celkový zdravotní stav, a dokonce prodloužit život? | Moje zdraví

Víte, že výběr správného kartáčku a kvalitní ústní sprchy může zlepšit váš celkový zdravotní stav, a dokonce prodloužit život?

Víte, že výběr správného kartáčku a kvalitní ústní sprchy může zlepšit váš celkový zdravotní stav, a dokonce prodloužit život?
Autor: Shutterstock
24. listopadu 2020 • 00:00
Prezentace klienta • 

Pravidelná dentální hygiena nejenže chrání zuby před zubním kazem, onemocněním dásní a zajišťuje svěží dech, ale také zlepšuje celkový zdravotní stav.  Z odborných vědeckých výzkumů vyplývá, že právě onemocnění dásní zvyšuje riziko vážných zdravotních problémů jako je srdeční infarkt, mozková příhoda, cukrovka nebo Alzheimerova choroba. Značka Dr. Mayer nabízí širokou škálu moderních sonických kartáčků a ústních sprch špičkových parametrů pro perfektní domácí ústní hygienu, která dokáže všem zdravotním potížím včas předejít.

Sonické zubní kartáčky jsou v porovnání s rotačními a běžnými kartáčky výrazně účinnější

Při čištění sonickým kartáčkem zůstává na vašich zubech výrazně méně zubního plaku a bakterií, což jednoznačně prospívá i vašim dásním.

Na sonické kartáčky není potřeba tlačit, čímž se snižuje riziko poškození zubů a dásní, vhodné jsou rovněž pro osoby se zánětem dásní nebo parodontózou, zároveň usnadňují dentální hygienu, pokud máte fixní rovnátka.

Mezizubní prostory jsou lépe vyčištěné díky vibracím (až 40 000 kmitů za minutu), které vytvářejí značné množství energie a zubní pasta nebo gel se tak dostanou i do míst, která jsou s běžným ručním kartáčkem hůře přístupná.

Důležitá je rovněž délka čištění zubů, sonické kartáčky jsou vybaveny dvouminutovým časovačem, který napomáhá dosáhnout doby čištění doporučené zubními lékaři.

Sonický kartáček Dr. Mayer vydrží až měsíc na jedno nabití, takže je vhodným společníkem na prázdninové cesty!

Ústní sprchy Dr. Mayer se dostanou tam, kam zubní nitě nemohou

Ústní sprchy od značky Dr. Mayer spolehlivě odstraní bakterie, usazeniny zubního kamene a části potravin z míst, kam se s kartáčkem ani zubní nití nedostanete.

Ústní sprchu můžete používat denně pro vyčištění citlivých částí kolem korunek, můstků nebo rovnátek, i pro pravidelnou péči o celý chrup. Ústní sprchy navíc pomáhají odstranit povrchové zabarvení zubů a zlepšují prokrvení dásní.

60 dnů na vyzkoušení značky Dr. Mayer – záruka vrácení peněz!

Nyní má navíc každý zákazník 60 denní lhůtu na vyzkoušení a otestování značky a může se sám přesvědčit o efektivitě a skvělých výsledcích, kterých lze s produkty Dr. Mayer při čištění chrupu dosáhnout. Pokud vám produkty nebudou z jakéhokoliv důvodu vyhovovat, můžete nám je během 60 dnů zaslat zpět a my vám vrátíme celou kupní cenu!

Značka Dr. Mayer díky neustálému vývoji, pravidelným konzultacím s těmi nejlepšími profesionálními dentisty a vysokým výrobním standardům zaručuje tu nejvyšší kvalitu, kterou dnes můžete na trhu nalézt.

Navštivte webové stránky www.nazuby.cz a značku Dr. Mayer a dopřejte svým ústům perfektní péči každý den.

Značka Dr. Mayer zajistí váš perfektní úsměv!

 

Nejhledanější nemoci

Víte, co přesně vás čeká na vyšetření, které vám lékař předepsal? Zjistěte, co které znamená.