Uhádnete, o jaký světový rekord bojuje tato dívka? | Moje zdraví

Uhádnete, o jaký světový rekord bojuje tato dívka?

4. dubna 2018 • 12:00

Mladá a pohledná Američanka skrývá jedno šokující překvapení.

Dvacetiletá dívka si umí olíznout nos, bradu, rameno a aspiruje i na oko! Její jazyk je totiž dlouhý neuvěřitelných 10,16 centimetru.

Dívka s ještěrčím jazykem věří, že má nejdelší jazyk na světě, a usiluje o zápis do Guinessovy knihy rekordů.

„Určitou délku jazyka jsem zdědila po předcích. Maminka, děda i babička měli pěkně dlouhé jazyky. Jako dítě jsem ho taky hodně vyplazovala a protahovala,“ říká Adrianne.

„Na základní škole jsem si s jazykem užila hodně legrace. Když se mu někdo posmíval, jednoduše jsem mu olízla obličej. To nikdo nečekal,“ říká.

Adrianne umí dělat s jazykem pěkné kousky, její fotografie začaly kolovat po internetu a staly se virálním hitem. Dívka má dnes svůj kanál na Youtube, který zásobuje svými neuvěřitelnými dovednostmi. Diváci jejím extra kouskům ani nechtějí věřit a domnívají se, že jde o podvrh.

Adrianne z Twin Lake v Michiganu byla již třikrát při pokusu o zápis do knihy rekordů odmítnuta, tak snad to už brzy vyjde.

Dosavadním držitelem titulu nejdelší jazyk světa je Nick Stoeberl z Kalifornie s délkou 10,1 centimetru. Nejvíc si pochvaluje, že může vylízat zbytky pudinku ze dna kelímku.

 

 

Nejhledanější nemoci

Víte, co přesně vás čeká na vyšetření, které vám lékař předepsal? Zjistěte, co které znamená.