Cítíte se neproduktivní, chybí Vám energie a máte problémy se soustředěním? Zkuste doplněk stravy s osvědčenou recepturou! | Moje zdraví

Cítíte se neproduktivní, chybí Vám energie a máte problémy se soustředěním? Zkuste doplněk stravy s osvědčenou recepturou!

Cítíte se neproduktivní, chybí Vám energie a máte problémy se soustředěním? Zkuste doplněk stravy s osvědčenou recepturou!
Autor: MOVit Energy s.r.o.
30. listopadu 2023 • 00:00
Prezentace klienta • 

Potřebujete zlepšit mozkovou činnost, koncentraci, výkon nebo porazit prokrastinaci? S doplňkem stravy Dr. BOOSTER udržíte pozornost na dlouhou dobu, snížíte únavu a i po práci si zachováte energii a dobrou náladu. Obsahuje totiž mix přírodních povzbuzovačů, které vás okamžitě nakopnou k lepším pracovním, studijním i sportovním výsledkům.

A o jaký unikátní mix se jedná? Zejména o tyto přírodní stimulanty a rostlinné extrakty:

Kofein

V přiměřeném množství má kofein velmi dobré účinky na dlouhodobou paměť a soustředění. Dokáže posílit vzpomínky i zmírnit zapomínání, což se určitě hodí nejen v době státnic. Také potlačuje únavu a zvyšuje aktivitu. Po probdělé noci vás tak rychle nastartuje na nový den.

Taurin

Tato látka patří mezi jednu z nejhojněji zastoupených aminokyselin v lidském mozku. Má významný vliv na přenos nervových vzruchů, čímž zlepšuje koncentraci. Taurin také působí jako aktivátor receptorů GABA v regulační oblasti mozku thalamu, které řídí přechody mezi spánkem a bděním.

Ženšen

Je exotická léčivá bylina s prokazatelnými účinky na mozkové funkce, vitalitu a náladu. V jedné menší studii bylo zjištěno, že 200 mg ženšenu výrazně zlepšilo paměť po 3 hodinách oproti placebu. Ženšen také potlačuje stres a únavu. Může tak pomoci v boji s prokrastinací a věčným odkládáním.

Extrakt z borůvek

Borůvky pozitivně ovlivňují mozek díky vysoké koncentraci antioxidantů (flavonoidů), které odbourávají volné radikály v těle.  Zpomalují tak zhoršování paměti a zabraňují jejímu poškození. A mají rovněž příznivý vliv na bystrost, soustředění a učení.

Zelený čaj

Za výhody vděčí zelený čaj zejména kofeinu a aminokyselině L-theaninu. Ta v kombinaci s kofeinem zlepšuje mozkové funkce a zmírňuje stres. Užívání zeleného čaje také snižuje riziko kognitivních poruch, a to až o 35 %.

Zázvor

Známý jako silný antioxidant bojující proti volným radikálům. Zvyšuje neurotransmitery v mozku, a tím zlepšuje soustředění a rychlost reakcí. Také uvolňuje dopamin a serotonin, díky kterým se budete cítit dobře naladěni i po náročném dni.

Autor: MOVit Energy s.r.o.

Brát jednotlivé látky zvlášť může být náročné, proto vznikl MOVit Dr. Booster, který můžete koupit výhodně i v dárkovém balení. Obsahuje všechny výše zmíněné extrakty v účinné koncentraci pro podporu mozkové činnosti, soustředění, paměti a nové dávky energie. Bude tak skvělým dárkem pro přítele, studenta nebo kohokoli, kdo potřebuje pomoci v mentálním i fyzickém výkonu. MOVit Dárkový box Dr. BOOSTER zakoupíte na stránkách alza.cz, kde vám ho bleskurychle doručí do druhého dne.                                                

 

Nejhledanější nemoci

Víte, co přesně vás čeká na vyšetření, které vám lékař předepsal? Zjistěte, co které znamená.