Moje zdraví - péče o psychickou i fyzickou pohodu

Jaká barva kabelky se nejlépe hodí ke koktejlovým šatům? Módní průvodce pro ženy

Jaká barva kabelky se nejlépe hodí ke koktejlovým šatům? Módní průvodce pro ženy
Autor: Envato Elements
8. září 2022 • 00:00
Prezentace klienta • 

Oblečení nakupujeme pravidelně, ale kupovat pokaždé chvályhodné kabelky může být trochu oříšek nemluvě o tom, že to ani není levná záležitost. Pokud nemáte ve zvyku sbírat tašky, nechcete pořád přemýšlet, jaká taška se dnes bude hodit k vašemu outfitu, nebo vás nebaví utrácet za nákup kabelek při každém nákupu nového oblečení, potřebujete vědět, jak investovat rozumně.

Tělové odstíny

Tělové nebo také „nahé“ barvy jsou v oblasti univerzálnosti a stylu jako opravdoví zachránci. Můžete je nosit i tehdy, když váš outfit nemá jednotný barevný tón. Hodí se totiž ke každé barvě. Kabelku v tělové barvě můžete spárovat s monochromatickým outfitem v černé, bílé nebo metalické barvě. Pokud máte na sobě výraznou barvu, tato kabelka váš outfit vyváží.

Můžete si vybrat tmavé akcenty tělových odstínů, které jsou o něco světlejší než barva písku, nebo světlejší, které jsou o něco tmavší než barva šampaňského. V případě společenských událostí vám tyto barevné odstíny dodají elegantnější vzhled a ušetří vám čas s výběrem doplňků. Jednoduše si zvolte libovolné koktejlové šaty a doplňte je kabelkou tělové barvy. Budete skutečně šik. Navíc, tyto kabelky (pokud jsou větší) pak můžete využít i jako vaši každodenní tašku do práce!

Klasická černá

Černá je univerzální barva. Černá kabelka se hodí k vašim běžným šatům i k formálnímu oblečení. Každý stylový průvodce, na kterého sáhnete, vám napoví, že potřebujete alespoň jednu kabelku černé barvy. Černá kabelka se bude perfektně hodit k zářivému outfitu, nebo také dokonale splyne s outfitem v kontrastní barvě. Černé kabelky jsou také skvělým společníkem na cestě do školy, do kanceláře nebo na běžné výlety. Pokud máte na sobě barevné oblečení, spárujte ji s černou obuví – je to tak jednoduché! Je známo, že černé kabelky se perfektně hodí i k formálnímu vzhledu, ale musí být stylizované správným způsobem. Nebojte se proto výrazných koktejlových šatů, nebo vsaďte na klasické malé černé šaty a vytvořte sexy monochromatický outfit.

Autor: Envato Elements

Pastelové barvy

Módní mantrou dnešní doby je „méně je více“, ale letos jsou na výsluní barvy, a je potřeba toho využít. Spíše než jít do jasných a křiklavých barev, měly byste jít do pastelových barev. Pastelové barvy jsou novou estetikou, kterou módní trh právě teď v podstatě žije. Vypadají skvěle ve všech černých nebo monochromatických outfitech, protože dodávají ne příliš jasné, ale jemné barevné zvýraznění. Levandulové kabelky, baby blue tote tašky, mátové listové kabelky, korálové peněženky a broskvové crossbody tašky jsou některé z nejoblíbenějších a nejtrendovějších kousků, které do vašeho outfitu sladíte poměrně jednoduše.

Pastelově růžová nebo jemné modrá kabelka se bude hodit na každodenní nošení, denní párty, nebo ji můžete použít i jako kancelářskou tašku. Můžete ji kombinovat s džínami a bílými teniskami nebo si ji obléci ke koktejlovým šatům, čímž docílíte noblesního vzhledu.

Odstíny zelené

I když se to možná nezdá, zelená je univerzální barva. Lesně zelená kabelka vypadá dokonale šik a oživí každý tmavý outfit. Můžete ale také zvolit čajovou, limetkovou, smaragdovou, nebo třeba mechovou zelenou. Tyto odstíny přinášejí esenci klidu a jsou mimořádně uklidňující. Pokud chcete něco obyčejného a přitom noblesního, můžete sáhnout po olivově zelených kabelkách.

Hledáte další inspiraci a rady, co toto léto nosit k šatům? Podívejte se na náš článek Dámské šaty a baleríny - skvělá kombinace na léto.

 

Nejhledanější nemoci

Víte, co přesně vás čeká na vyšetření, které vám lékař předepsal? Zjistěte, co které znamená.