Tomu neuvěříte! Něžná dívka se mění v potetovaného svalovce | Moje zdraví

Tomu neuvěříte! Něžná dívka se mění v potetovaného svalovce

21. září 2017 • 14:00

Říkáte si, že to přece nemůže být pravda? Jenomže je! Na fotkách je skutečně jedna a ta samá osoba, jen s odstupem několika let. Zajímá vás, proč se z sexy krásky stává testosteronem překypující muž?

Čtyřiadvacetiletý lékař Colter Alexander se narodil v americkém Denveru v rodině vyznávající tradiční ideály. Na svět však přišel ne jako chlapec, ale jako roztomilá holčička, které rodiče dali nádherné jméno Sasha.

Dívenka, která rostla do krásy, si však už v osmi letech začala uvědomovat, že s ní není něco v pořádku. Ve svém těle se necítila vůbec dobře. Své pocity ale musela dlouho tajit. Neměla odvahu svěřit se ani svým rodičům. Věděla, že by ji nepochopili.

Až ve dvaceti letech, když se Sasha osamostatnila a odstěhovala do vlastního bytu, začala svou existenci konečně řešit. Na sociální síti se vyzpovídala ze svých pocitů a záhy se našel muž, který jí poradil, na koho se má obrátit.

A proměna mohla začít. Pravidelné posilování i velké dávky testosteronu udělaly své. Z křehké třiačtyřicet kilogramů vážící dívenky se stal nepřehlédnutelný svalovec.

Každým dnem je mladý muž blíže svému snu. V blízké době ho čeká operace, při níž mu chirurg odstraní prsa, která jeho mužné tělo ještě stále "hyzdí" a Colter se tak snad konečně stane sám sebou.

 

Nejhledanější nemoci

Víte, co přesně vás čeká na vyšetření, které vám lékař předepsal? Zjistěte, co které znamená.