Test osobnosti: Most, který si vyberete, odhalí vaši budoucnost | Moje zdraví

Test osobnosti: Most, který si vyberete, odhalí vaši budoucnost

Test osobnosti: Most, který si vyberete, odhalí vaši budoucnost
Mosty spojují, v tom je jejich kouzlo. • Autor: archiv
4. dubna 2017 • 12:00

Mosty v sobě mají zvláštní symboliku a kouzlo, spojují břehy, lidi, a také minulost s budoucností. Jaká je ta vaše? Vybrete si most, který se vám nejvíc líbí a přečtěte si, co to znamená.

Jednička

Autor: archiv

Budoucnosti se nebojíte, věříte, že dokážete případné problémy zvládnout a že každá situace má řešení. Umíte relaxovat, ale neodříkáte se ani dobrodružství. I na cestě zalité sluncem mohou ale číhat nebezpečí a je lepší být připraven.

Dvojka

Autor: archiv

Často vás přepadne nostalgie, nebo utečete do vzpomínek a snů. Realitě jste schopni čelit, a také to děláte, ale někdy jen s nechutí. Jste skeptik, vaše sklenice je spíš poloprázdná, a rádi jste považováni za dekadentní filozofy. Život se vaří jinde, než ve fantasii a mohl by vám proklouznout mezi prsty.

Trojka

Autor: archiv

 

Máte rádi tajemství, smířili jste se s tím, že život není vždycky perfektní, ale přesto jste zvědaví, co vás za dalším rohem čeká. Jste tak trochu chaotici, ale máte kuráž. Někdy je toho zmatku ale kolem vás trochu moc


Čtyřka

Autor: archiv

Máte rádi své prověřené jistoty, k experimentům saháte jen neradi a z donucení a tohle optikou posuzujete i ostatní. Někdy tím můžete být pěkně protivní, i když máte dobré srdce. Dejte si pozor, aby se z vás nestaly nepříjemné konzervy.

Pětka

Autor: archiv

Dáváte přednost pohodlnému životu, rádi se obklopujete hezkými věcmi, příjemnými lidmi, ale to neznamená, že nejste pro své cíle ochotni bojovat.  Rádi se však držíte v mezích daných slušným chováním a od ostatních požadujete totéž. Někdy je ale prostě třeba bojovat bez rukavic.

Šestka

Autor: archiv

Nečekáte, že věci půjdou snadno a umíte se radovat i z překážek. Jste prostě společník do nepohody, užijete si adrenalin a největší uspokojení máte z překonávání nesnází. Na své kvality jste náležitě pyšní. Musíte si ale uvědomit, že to, že ne každý má stejné hodnoty jako vy, z něj nedělá horšího člověka. 

Autor: neo
 

Nejhledanější nemoci

Víte, co přesně vás čeká na vyšetření, které vám lékař předepsal? Zjistěte, co které znamená.