Tento šílenec si nechal potetovat penis i oční bulvy. Proč? | Moje zdraví

Tento šílenec si nechal potetovat penis i oční bulvy. Proč?

22. září 2017 • 14:00

Australan přebíjí syndrom chronické bolesti netradiční cestou.

Osmačtyřicetiletý Australan pracoval dlouhá léta v kanceláři. Zlom v jeho životě nastal ve chvíli, kdy musel v roce 2000 podstoupit rutinní chirurgický zákrok, po němž mu zůstaly některé nervy poškozené.

Od té doby trpí ve dne v noci syndromem chronické bolesti a není prostředku, který by mu pomohl. Až na tetování. Australan zjistil, že je to právě proces tetování, který mu pomáhá přebíjet bolest způsobenou poškozenými nervy.

Tetováním má pokryto už 90 procent těla, včetně intimních partií. Tetování na penisu prý bylo obzvlášť bolestivé. Nově nechal tetovací jehličku pokrývat i oční bulvy stovkou hlubokých vpichů!

V roce 2014 se oficiálně přejmenovat na Tattboy Holden a tetování se věnuje naplno. Ač by se mohlo zdát, že se už není na těle Tattboye jediné volné místo, plánuje další tetování. „Některá tetování jsou ve více vrstvách,“ vysvětluje.

Tattboy se živí jako příležitostný DJ a bude hrát i v hororovém filmu. Nelze si asi představit jiné povolání, ve kterém by se mohl realizovat a neděsil by přitom ostatní lidi.

 

Nejhledanější nemoci

Víte, co přesně vás čeká na vyšetření, které vám lékař předepsal? Zjistěte, co které znamená.