Svět se zbláznil. Lidé si vyrábějí z Ikea tašek boty a batohy. A dají za ně i 55 tisíc! | Moje zdraví

Svět se zbláznil. Lidé si vyrábějí z Ikea tašek boty a batohy. A dají za ně i 55 tisíc!

4. října 2017 • 12:00

Francouzská firma Balenciaga vyrábějící luxusní módu se inspirovala ve Švédsku. Začala totiž prodávat tašky, které nápadně připomínají modré plastové tašky z obchodů IKEA. Rozdíl v designu je sice zanedbatelný, v ceně ale propastný... V Ikee dáte za tuhle tašku cca 15 korun, za značkovou od Balenciaga 55 tisíc korun! Lidi to inspirovalo k nebývalé kreativitě.

Poté, co se jedno módní návrhářství patrně inspirovalo obchodem IKEA při tvorbě tašky za 55 tisíc korun, vzali lidé internet útokem. Na sociálních sítích se to hemží oblečením a doplňky vyrobenými z proslulého »pytle«, který neodmyslitelně patří k nábytkářskému gigantovi.

Módní výstřelek většinu lidí upřímně pobavil, někteří se ale inspirovali k vlastnímu návrhářství a začali sdílet své výrobky z legendární tašky. Modrý pytel z IKEA lze přeměnit ve stylový ruksak, čapku, boty, roušku i tanga. Na tyto i další neotřelé nápady se můžete podívat v galerii pod článkem.

VIDEO: IKEA vyrobila hračku podle návrhu malého Lukáše z Kladna

Video se připravuje ...
VIDEO: IKEA vyrobila hračku podle návrhu malého Lukáše z KladnaVIDEO 
Modrý pytel z obchodu IKEA se dá přetvořit v řadu oblečení a doplňků. • Autor: Reprofoto Bored Panda, Youtube, Twitter, Facebook, archiv

Autor: lm, štš
 

Nejhledanější nemoci

Víte, co přesně vás čeká na vyšetření, které vám lékař předepsal? Zjistěte, co které znamená.