Rozverná babička je hitem internetu. Neuvěříte, jak slavila 98. narozeniny | Moje zdraví

Rozverná babička je hitem internetu. Neuvěříte, jak slavila 98. narozeniny

1. října 2017 • 12:00

Vitální důchodkyně srkající Prosecco brčkem a ládující se dortem stylem, jaký vídáme spíš u dětí slavících první narozeniny, šokovala celý svět. Když si prohlédnete fotky z povedené narozeninové oslavy, pochopíte proč.

Modrý přeliv, tylová tutu sukýnka v pastelových barvách, šibalský pohled. Gladys z Marylandu je živoucím důkazem toho, že věk je jen pouhé číslo a každý je jen tak starý, jak starý se cítí.

Není zkrátka důchodce jako důchodce. Někdo na život rezignuje už v šedesáti, jiný si ho dokáže užívat plnými doušky i v osmadevadesáti letech.

Gladys si oslavu svých 98. narozenin opravdu užila. • Autor: Facebook/Cara Lynn Photography

Narozeninovou party, kterou pro Gladys připravila vnučka, si "babča", jak jí celá rodina přezdívá, skutečně užila. Plnými doušky si vychutnávala oblíbené italské Prosecco, ládovala se dortem. 

Nemohly samozřejmě chybět ani fotografie na památku. O ty se postarala dlouholetá kamarádka rodiny, fotografka Cara Lynn. Když je ale zveřejnila na svém profilu, rychle se staly virálními.

"Je přesně tím člověkem, kterým toužím být, až také zestárnu," řekla o Gladys Cara. "Je vážně neuvěřitelná. Když jsem jí požádala, zda mi může zapózovat s lahví Prosecca a dělat, že ho jako srká brčkem, podívala se na mě, jako bych se zbláznila, začala se smát a pustila se do něj," dodala.

Gladys si oslavu svých 98. narozenin opravdu užila. • Autor: Facebook/Cara Lynn Photography

"Je pro mě těžké pochopit, že někoho může zajímat malá drobná stařenka, užívající si sváteční odpoledne s vnučkou," svěřila se vitální babča v rozhovoru pro BuzzFeed.

Gladys má právě s vnučkou úžasný vztah. Před třemi lety, když slavila 95. narozeniny, nechaly si obě vytetovat stejný obrázek, aby oslavu jubilea zpečetily. Za dva roky, až bude slavit stovku, se pak společně chystají skočit padákem z letadla.

A jaký je vlastně její zázračný recept na dlouhověkost? "Abyste přežili, nesmíte se zkrátka brát příliš vážně. Buďte v pohodě. Šanci na druhý život nedostanete," prozradila své tajemství Gladys.

 

Nejhledanější nemoci

Víte, co přesně vás čeká na vyšetření, které vám lékař předepsal? Zjistěte, co které znamená.