Po čem touží fetišisté? Nahlédněte do obchodu mladé Britky | Moje zdraví

Po čem touží fetišisté? Nahlédněte do obchodu mladé Britky

12. září 2017 • 12:11

Prodej použitých dámských kalhotek je stále aktuální. Podívejte se, o co mají zákazníci také zájem.

Internet snese všechno, říká se. Fakt, že někteří lidé touží získávat použité dámské prádlo, není úplnou novinkou. Fakt, že takové prádlo lze koupit po internetu, již dnes nikoho nepřekvapí.

Čtyřiadvacetiletá Britka vystupující pod přezdívkou Kandikaine nenabízí k prodeji jen použité dámské spodní prádlo, ale svůj sortiment rozšířila i o podprsenky, ústřižky vlasů, vatové tyčinky na čištění uší, použité jednorázové ručníky nebo i ostříhané nehty z prstů na nohou.

„Dříve jsem pracovala jako uklízečka. Byla jsem moc unavená a proto i často nemocná. Neustále jsem žila v tíživé finanční situaci. A už jsem nemohla dál,“ svěřila se mladá žena.

„Před několika lety jsem zaslechla o prodeji použitého spodního prádla a tak jsem se jednoho dne rozhodla, že si také zkusím přivydělat.“ V roce 2016 se tak vrhla do prostředí obchodu pro fetišisty nejrůznějšího druhu. Začala s prodejem spodních kalhotek a měla úspěch.

O zákazníky nemá nouzi a díky svému podnikání si nyní dopřává luxusní oblečení, vybavení bytu i drahé dovolené.Většinou prý prodávám stálým zákazníkům, ale s ohledem na jejich soukromí je nemohu jmenovat.Od začátku svého podnikání vydělala Kandikaine již milion a půl korun.Jedny spodní kalhotky nyní prodává přibližně za dva tisíce korun.  

O svém bizarním podnikání napsala dokonce i knihu „House Of Hosiery“.

Autor: pas
 

Nejhledanější nemoci

Víte, co přesně vás čeká na vyšetření, které vám lékař předepsal? Zjistěte, co které znamená.