Noční můra z Elm Street ožila! Tento muž vypadá jak Freddy Krueger | Moje zdraví

Noční můra z Elm Street ožila! Tento muž vypadá jak Freddy Krueger

9. srpna 2017 • 06:00

Pamatujete si ještě na strašlivého Freddieho Crugera, v pruhovaném svetru, který vstupoval mladým lidem do snů, kde je pak vraždil? Také ještě pořád před sebou vidíte jeho děsivý výraz popáleného těla a tváře? Pak se raději nekoukejte na tohoto muže. 

Mají dokonce i stejné jméno. Freddie Beeson měl tu smůlu, že omylem vhodil do ohně láveh s petrolejem. Ta vybouchla a způsobila mu popáleniny na osmdesáti procentech těla a pacient musel podstoupit na třicet operací. 

Freddie měl štěstí, že ho na zahradě hořícího našla jeho matka, která ho stihla uhasit. Do příjezdu sanitky přitom tento, dnes šestadvacetiletý, mladík seděl na zápraží a kouřil cigaretu. Paradox, že? 

Zatímco někteří lidé by se se svým osudem těžce smiřovali, on to bere s humorem a nadhledem. Dokonce si na hororového vraha sám hraje a nasazuje si jeho masku. Podle jeho slov to ani jinak, než s humorem, brát nemůže. Práve smysl pro legraci mu pomohl v jeho neštěstí. Navíc nad ním museli stát všichni svatí, protože byl ušetřen tomu, aby měl popálený obličej. 

Autor: red
 

Nejhledanější nemoci

Víte, co přesně vás čeká na vyšetření, které vám lékař předepsal? Zjistěte, co které znamená.