Nejroztomilejší video dne! Fenka adoptovala 8 malých prasátek | Moje zdraví

Nejroztomilejší video dne! Fenka adoptovala 8 malých prasátek

Video se připravuje ...
22. září 2017 • 06:00

Opuštěná malá selátka našla adoptivní maminku ve staré fence buldoka. Ta se jich ujala a stará se o ně jako o vlastní.

Když West Trevor, majitel společnosti Spectrum Plants Gold Coast sídlící v australském městečku Wongawallan, objevil na svém pozemku osm malých zesláblých prasátek, byl přesvědčený, že nepřežijí déle, než pár dnů.

Byla ve špatném zdravotním stavu. Vyhládlá a zesláblá. Byla jim vidět žebra, sotva se držela na drobných nožičkách. Přesto se rozhodl, že jim dá šanci a pokusí se je zachránit.

Tlupu kvičících ušmudlaných selátek odnesl domů, vykoupal je, zahřál a na doporučení veterináře jim sehnal speciální výživné krmivo, které je mělo postavit zpět na nohy.

Video se připravuje ...
Boxerka převzala roli prasnice a malá selátka adoptovala.VIDEO 

Pak se však stalo něco nečekaného. Zubožená selátka náhodou uviděla stárnoucí fenka boxera Treasure a okamžitě se v ní probudily mateřské instinkty. Začala se o ně starat, jakoby to byla její vlastní mláďata.

Během pár hodin se Treasure dokonce spustilo i mléko, takže je mohla začít kojit. Což prasátka uvítala s obrovským nadšením. Mateřské mlíčko je totiž rozhodně lepší, než nějaké suché granule.

Wes si sice zpočátku nebyl jistý, zda je to pro ně a vlastně i pro fenku boxera zdravé, ale přivolaný veterinář ho ujistil, že selátka mají všechny důležité živiny a fence nic nehrozí. Alespoň dokud jim nenarostou zuby a nezačnou ji bolestivě kousat.

Dojemný příběh se brzy rozkřikl a Treasure se i se svými adoptivními potomky stala místní hvězdou. Každý je chce vidět na vlastní oči a video s nimi se stalo virální senzací.

 

Nejhledanější nemoci

Víte, co přesně vás čeká na vyšetření, které vám lékař předepsal? Zjistěte, co které znamená.