Nechoďte v opilosti do tetovacího salónu. Podívejte, co se může stát! | Moje zdraví

Nechoďte v opilosti do tetovacího salónu. Podívejte, co se může stát!

1. listopadu 2017 • 06:00

Brit, který žije s manželkou na Tchajwanu, neměl dobrý den. Se svou milou se pohádal a šel svůj splín zahnat alkoholem. 

Po mnoha vypitých skleničkách a po vášnivým politických debatách s ostatními pijany v baru, dostal zdánlivě báječný nápad. Nechal si v salónu na čelo vytetovat jméno ostrova v čínských znacích.

Vybral nejbližší tetovací salon a přednesl svůj požadavek. Tatér Wei Cheng byl záhy obviněn, že využil opilosti svého zákazníka. Wei se však brání, že byl před opilým zákazníkem několikrát ujištěn, že svůj záměr myslí vážně.

Paul, který je nadšeným zastánce tchajwanské svrchovanosti a nezávislosti, po příchodu domů svou ženu šokoval. Nápis v čínských znacích mu zabral celé čelo a na bradě měl navíc vytetovanou vlajku nezávislosti Tchaj-wanu.

"Mám rád Tchaj-wan. Vytetuj mi to na obličej,“ řekl prý Paul tatérovi.

„Upozornil jsem klienta, že může mít problémy s policí, ale odpověděl mi, že si klidně nechá změnit fotografii v pase,“ dodává tatér Wei. Nadšený Paul si prý před zahájením tetování dokonce sám oholil vousy.

Paul se se svou budoucí ženou seznámil při své pracovní cestě v Austrálii v polovině roku 2000. Na Tchaj-wanu žijí více než deset let. S novým uměleckým dílem svého manžela však spokojena není.

On sám už také není tak nadšený. „Miluji Tchaj-wan, ale kdybych nebyl opilý, neudělal bych to,“ dodává.

A co plánuje s tetováním udělat? Paul bude muset absolvovat deset bolestivých procedur na odstranění své výzdoby. Tetování ale ještě nebude zcela odstraněno. Navíc zaplatí přibližně 150 tisíc korun. To byl tedy nezapomenutelný večírek.

 

Nejhledanější nemoci

Víte, co přesně vás čeká na vyšetření, které vám lékař předepsal? Zjistěte, co které znamená.