Modelkou budu i v šedesáti, říká žena, která napodobuje Kim Kardashian | Moje zdraví

Modelkou budu i v šedesáti, říká žena, která napodobuje Kim Kardashian

29. března 2018 • 11:48

Fanynka kosmetické chirurgie testuje hranice svého těla.

Jennifer Pamplona ze Sao Paola má za sebou ve svých 25 letech plastické úpravy za více než půl milionu dolarů.

Šílená žena se totiž zbláznila do Kim Kardashian a chce se této herečce co nejvíce podobat. Zatímco většině teenagerů stačí nosit podobné oblečení nebo účes, jako jejich idol, Jennifer si již nechala upravit prsa, obličej, zvětšit pomocí injekcí rty i zadnici. Neváhala si nechat odstranit čtyři žebra, aby měla ten správný vosí pas.

Na svůj vzhled je pyšná a vůbec jí prý nevadí, že se kvůli plastickým úpravám obličeje nemůže ani přirozeně zasmát. Ve své proměně hodlá pokračovat.

„Utratila jsem už hodně peněz, ale jsem se sebou spokojená a mám energii vydělat další peníze a v proměně pokračovat,“ říká Jennifer Pamplona.

To se však nelíbí lékařům, kteří se snaží Jennifer vysvětlit, že takové množství zásahů nemusí tělo vydržet. Ta si to ale zjevně nechce připustit a tvrdí, že bude modelkou klidně i v šedesáti letech.

Mladá dáma na sebe upoutala pozornost po té, co během 24 hodin podstoupila devět plastických zásahů po té, co jí zemřel přítel Celso Santebañes. Ten byl také fanouškem estetické chirurgie a přezdívali mu živý Ken.

Jisté je, že o Jennifer Pamploně neslyšíme naposledy.



 

Nejhledanější nemoci

Víte, co přesně vás čeká na vyšetření, které vám lékař předepsal? Zjistěte, co které znamená.