Jak vyléčit nespavost podle zvěrokruhu? Rybám pomůže meditace | Moje zdraví

Jak vyléčit nespavost podle zvěrokruhu? Rybám pomůže meditace

Jak vyléčit nespavost podle zvěrokruhu? Rybám pomůže meditace
... • Autor: Shutterstock.com
3. dubna 2017 • 12:00

Nemůžete večer co večer usnout? Přečtete si, co na vás zabírá podle znamení zvěrokruhu.

Beran

Když nemůže spát Beran, pomůžou mu pouhých patnáct minut cvičení a lehká večeře a změny se projeví velmi brzo. Ovšem pozor, žádný aerobik nebo posilování, ideální je něco lehkého, třeba krátká procházka parkem.

 Býk

Nejlepší způsob, jak si Býci navodí klidný spánek, je využití aromaterapie. Cokoliv květinového je pro vás dobré, milí Býci, ovšem vaším osobním favoritem je levandule. Ať už si ji nakapete do aromalampy nebo si ji koupíte v podobě svíčky, je to jedno. Hlavní je, aby kolem vás nepoletovaly příliš sladké vůně.

Blíženci

Vám pořád někde lítají myšlenky, Blíženci. Blíženci by totiž nejraději komunikovali i ve spaní, takže se pak nemůžou divit, že trpí nespavostí nebo se často v noci budí. Zkontrolujte tedy, milí Blíženci, zda jste vypnuli telefon, jestli máte zaklapnutý počítač, jestli jste zhasli, a pak teprve ulehněte. Zábava počká do zítřka.

Rak

Raci jako domácí stvoření potřebují pohodu, jinak nebudou dobře spát. Vhodná je pro ně vana horké vody, která uvolní jejich ztuhlé svaly a zároveň umožní mozku, aby si odpočinul. Pomůže to zejména tehdy, když měli nepříjemný nebo náročný den.

Lev

Vám udělá dobře oblíbený čaj ve vašem milovaném šálku. Lvi, měli byste pít hlavně bylinkové čaje, zejména heřmánkový. Zapomenout byste měli na černý čaj, který vás ještě více nastartuje, takže spánek jen tak snadno nepřijde.

Panna

Vám, Panny, nepomůže ani počítání oveček, i když jste v podstatě klidné osoby. Vy potřebujete k tomu, abyste dobře usnuly, hlavně pohodu. A to se týká i toho, co si na sebe oblékáte do postele. Co takhle zkusit měkký a heboučký župan nebo hřejivé pantofle?

Váhy

Váhavé Váhy milují klid v duši i srdci. K dobrému spánku jim dopomůže klasická a instrumentální hudba – pomalá, opakující se. Když bude navíc romantická, tím líp. Však samy vědí, co jim dělá dobře.

Štír

Štíři se potřebují před ulehnutím do postele cítit pohodlně. Proto by se neměli zanedbávat. A nebojte se toho, že byste nastydli, milí Štíři, takže klidně si oblékněte lehkou noční košilku nebo spěte nazí. Buďte na sebe hodní a relaxujte.

Střelec

Střelcům prospěje před spaním sklenka vína nebo horký punč (ale ne moc, opravdu jen málo). Bláznivý den potřebuje lahodnou tečku, a tu získají v uklidňující atmosféře se skleničkou v ruce. Srdce se ohřeje, potěší, zpomalí se dech i myšlenky.

Kozoroh

Kozorozi, nemusíte všechno stihnout během jednoho dne. Zpomalte, neohlížejte se a klidně si nechte něco na zítra. Sepište si seznam toho, co máte další den udělat, pochvalte se za to, co jste dnes udělali, a pak to všechno zapomeňte a jděte do postele. Však ono vám nic neuteče.

Vodnář

Vodnáři, dopište poslední řádek do svého deníku, zaklapněte ho a pusťte si hudbu s využitím přírodních nebo technických zvuků, například motoru, letadla nebo vody. Pak si vyložte andělské karty nebo tarot a dovolte magii, aby vám vstoupila do snění.

Ryby

Ryby potřebují meditovat a zklidnit mysl. Někdo sice říká, že pro ně není vhodná večerní meditace, protože pak hůře usnou, ale opak je pravdou. Stačí, když budete nehybně ležet, milé Ryby, představovat si oceán a vlny, jak narážejí na písečnou pláž. Věřte, že pak usnete naprosto perfektně.

 

Autor: aši
 

Nejhledanější nemoci

Víte, co přesně vás čeká na vyšetření, které vám lékař předepsal? Zjistěte, co které znamená.