Jak najít bod G a zažít bouřlivý orgasmus? | Moje zdraví

Jak najít bod G a zažít bouřlivý orgasmus?

  • Jak najít bod G a zažít bouřlivý orgasmus?
    Autor: shutterstock
    5. srpna 2023 • 06:00

    Víte, kde leží magický bod G? A jak ho probudit k životu? Možná ještě existují otázky, na které neznáte odpovědi, pomůžeme vám je najít.

  • Co přesně je bod G


    Autor: shutterstock

    Je to erotogenní zóna velká asi jako nehet na palci a je umístěna kousek za vstupem do vaginy na horní straně vaginální stěny. Bod G tvoří ultrasenzitivní tkáň, která dokáže nabýt na objemu. Při vzrušení se bod G dokáže zvětšit i dvojnásobně. Jeho dráždění vyvolává slastné pocity.

    Prozkoumejte své erotogenní zóny pomocí hraček, jako je třeba tato:

    Video se připravuje ...
    Bezdotyková stimulace klitorisu? Jde to, zkuste sexuální hračky pro páryVIDEO 

  • Jak ho najít


    Autor: shutterstock

    Lehněte si pohodlně na záda a vsuňte prst do vaginy, dlaň ruky směřuje vzhůru. V první třetině byste měla nahmatat hrubší část nebo zkrátka na dotek jinak působící místo. Klidně ho zkuste silně zmáčknout, bude to možná trochu zvláštní pocit. Pokud ho nemůžete najít, můžete si pomoci tak, že nakreslíte pomyslnou čáru od pupíku až ke stydké kosti. V těchto místech budete promačkávat s tím, že prst druhé ruky je stále uvnitř. Jakmile začnete cítit šimrání nebo jakoby brnění, našla jste, co hledáte.

  • Jak může zlepšit váš sexuální život


    Autor: shutterstock

    Některé ženy mají toto místo mnohem citlivější než jiné. Pár rychlých pohybů neudělá žádný zázrak, ale pokud se budete bodu G věnovat intenzivněji, prozkoumáte, jaké dráždění vám nejvíce vyhovuje, může posloužit jako akcelerátor vašeho orgasmického potěšení.

  • Jak navigovat partnera


    Autor: shutterstock

    Jestliže jste právě objevila svůj bod G a chcete ho představit svému partnerovi, postupujte přesně podle stejných pravidel, jako když jste ho hledala sama. Poproste ho, ať vyzkouší různé pohyby dráždění a různou intenzitu. Zatímco vás bude dráždit uvnitř, může také zvenku hladit váš podbřišek.

    Specialistka nám vysvětlila, jak je to s velikostí penisu:

    Video se připravuje ...
    Gábi se nebojí zeptat: Opravdu záleží na velikosti a existuje ideální penisVIDEO 

  • Nejlepší polohy


    Autor: shutterstock

    Jelikož je bod G na přední straně vaginální stěny, je dobré vybírat si polohy, které svým úhlem napomáhají při průniku dráždit bod G intenzivněji. Jednou z nejlepších je poloha na koníčka. Sedíte obkročmo na partnerovi, pro ideální úhel se trochu zakloníte a opřete se za zády o ruce.

 

Nejhledanější nemoci

Víte, co přesně vás čeká na vyšetření, které vám lékař předepsal? Zjistěte, co které znamená.