Děsivá manikúra: Chtěli byste mít tohle na nehtech? | Moje zdraví

Děsivá manikúra: Chtěli byste mít tohle na nehtech?

22. září 2017 • 12:00

Co myslíte, pronikne šílený módní trend z Korei i do našich manikérských salónů?

Jste rádi středem pozornosti? Sledujete módní trendy? Milujete extravaganci? Rádi fotíte selfíčka a chlubíte se s nimi na sociálních sítích? Pak je právě tenhle tip manikúry pro vás úplně nejlepší volbou.

Autorkou nápadu je mladá nadějná vizuální umělkyně z Korei Dain Yoon, která má na svém Instagramu více jak dvě stě deset tisíc sledujících. A jejich počet raketově stoupá spolu s její slávou.

Jak se vám nový trend v manikúře líbí? • Autor: Instagram/Dain Yoon

Dain své nehty ozdobila autoportrétem a každý ještě doplnila nalepeným pramínkem vlasů. Pokud se podíváte pečlivě zjistíte, že se navíc "ksichtík" na každém nehtu tváří úplně jinak.

A nejde o žádné samolepky. Všech deset nehtů je ručně malovaných. Jednotlivým tvářím nechybí ani takové drobnosti, jako jsou oční stíny a lesk na rtech.

Dain využívá jako malířské plátno své vlastní tělo. • Autor: Instagram/Dain Yoon

Třiadvacetiletá absolventka umělecké školy se stala známou především díky neuvěřitelně realistickým trojrozměrným obrazům, které jako make-up artist vytváří na svém vlastním těle.

Ty, stejně jako vlasaté nehty s obličejem, působí tak trochu děsivě. Nelze jim ale upřít, že jejich vzniku určitě předcházely dlouhé hodiny námahy a náročné práce. 

 

 

Nejhledanější nemoci

Víte, co přesně vás čeká na vyšetření, které vám lékař předepsal? Zjistěte, co které znamená.