Dechberoucí kabelky, do kterých byste se nejradši zakousli | Moje zdraví

Dechberoucí kabelky, do kterých byste se nejradši zakousli

12. října 2017 • 06:00

Šlehačkový dort, donut s polevou, pizza, hranolky s pořádnou dávkou tatarky, snídaně na vidličku... Zní to jako nabídka nějakého bistra. Jde ale o designové kabelky, které vám vyrazí dech. Stejně jako jejich cena.

Ráda se odlišujete? Milujete extravagntní designové kousky, které hned tak někdo nemá? Pak jsou tyto kabelky jak dělané právě pro vás. Protože jde ale o ručně dělané originály, budete si muset připlatit. Obyčejnější kousky vyjdou v přepočtu v průměru okolo tří tisíc korun, za ty nejdražší ale zaplatíte už přes sedm tisíc.

Autorkou netradičních módních doplňků je holandská módní návrhářka, designérka a blogerka Rommy Kuperus, známá spíše pod uměleckým jménem Rommy de Bommy. Ta dlouho hledala směr, kterým by se odlišila od desítek jí podobných. A před dvěma lety na to konečně přišla.

Kabelky holandské designerky už dva roky okouzlují internet. • Autor: Instagram/rommydebommy

Z tvrdé pěny začala vyrábět doplňky inspirované jídlem. Kromě již zmiňovaných kabelek jsou to i brože, náhrdelníky a motýlci pro pány. Jeden kousek extravagentnější, než druhý. Všechny jsou ale úžasné. Na první pohled byste je neodlišili od originální předlohy. Takže pokud si některou z "dobrot" pořídíte, můžete si být jisti, že budete středem pozornosti.

Všechny ty výrobky ale prozrazují něco i o nás. Nebo spíš o tom, co máme rádi. V nabídce totiž najdete především sladkosti, jako jsou šlehačkové dorty, koblihy, koláče, sušenky, vafle, zmrzliny a další. Nechybí ale ani pochoutky slané, jako je pizza, volské oko i s pánvičkou, celá snídaně na vidličku, populární čínská nudlová polévka, nebo hranolky s hromadou tatarky. Ta nejdražší kabelka vypadá dokonce jako celý květák i s listy.

Tak co, také se vám při pohledu na všechny ty dobroty začaly sbíhat sliny? Pokud ano, budete si asi muset skočit do nejbližší cukrárny.

 

 

Nejhledanější nemoci

Víte, co přesně vás čeká na vyšetření, které vám lékař předepsal? Zjistěte, co které znamená.