Chtěli mít sex. Museli nejdřív zhubnout. Tyto fotky ani nechtějte vidět | Moje zdraví

Chtěli mít sex. Museli nejdřív zhubnout. Tyto fotky ani nechtějte vidět

24. ledna 2018 • 12:00

Tak dlouhou cestu k prvnímu sexu si lze jen těžko přestavit.

Lee Sutton a Rena Kiser se seznámili před 11 lety na klinice pro morbidně obézní. Jiskra přeskočila, rozuměli si. Oba spojovala zkušenost s traumatickým dětstvím i neschopnost udržet svou váhu pod kontrolou.

Za roky společného života se navíc Rena stala ošetřovatelkou těžce obézního Lea.
K úplnému štěstí v jejich soužití něco chybělo. Chtěli sex. Jejich těla toho však nebyla kvůli množství tuku schopna. Nezbývalo jim než rozhodnout: Chceme sex? Pak musíme konečně zhubnout.

Společně se vydali do Houstonu v Texasu na proslulou kliniku pro obézní. Doktor Younan Nowzaradan konstatoval, že při první konzultaci vážil Lee neuvěřitelných 324 kilogramů, zatímco Rena „jen“ 249 kilogramů.

Aby mohli podstoupit chirurgický zákrok, bylo nutné zbavit se části přebytečných kilogramů. Za dva měsíce Lee zhubnul 43 kilogramů, Rena 19 kilogramů. Nestačilo to.

Po dalším měsíci hubnutí mohl Lee konečně postoupit vysněnou operaci. Zdálo by se, že se tím potíže vyřešily a pár bude moci konečně žít jako ostatní. To se však nestalo.

Leeova touha po přejídání byla tak silná, že se brzy vrátil ke svým starým zvykům. Rena byla z jeho chování zoufalá. Lee navíc začal Renu hrubě napadat.

Rena prodělala zápal plic. Po návratu z nemocnice nastoupila s Leem na partnerskou terapii.
Renu pak čekal i chirurgické zmenšení žaludku. Po roce námahy přišel vytoužený cíl. První sex. „Konečně! Nikdy předtím se nám to nepovedlo,“ říká Lee.

Lee zhubnul 137 kilogramů, Rena 123 kilogramů. Co bude dál, nikdo neví.



 

Nejhledanější nemoci

Víte, co přesně vás čeká na vyšetření, které vám lékař předepsal? Zjistěte, co které znamená.