A co třeba přemístit vlasy na hlavě? | Moje zdraví

A co třeba přemístit vlasy na hlavě?

28. února 2018 • 06:00

Tenhle mladík to nemůže mít v hlavě v pořádku

To mu ale vůbec nevadí. Faktem, že je posedlý plastickými operacemi, se ještě chlubí.

Justin Jedlica, sedmatřicetiletý podivín z Beverlly Hills, proslul svým umělým vzhledem a počtem absolvovaných plastických operací. Jeden z jeho posledním kousků je úprava vlasového porostu, za kterou utratil 15 tisíc dolarů.

Jen těžko byste hledali část těla, kterou si nenechal upravit. Justin má za sebou dvě stovky úprav obličeje, nosu, ramen a dalších partií. Tato vášeň ho stála v přepočtu kolem 12 milionů korun.

„S plastikami nepřestanu,“ prohlašuje hrdě muž, který je fascinován umělým přítelem panenky Barbie.

Nyní si nechal upravit svůj vlasový porost a obočí. Tentokrát se ale nenechal inspirovat plastovým Kenem, ale zalíbila se mu kštice krále rockenrolu Elvise Presleyho.

Nejprve bylo třeba původní vlasy maximálně zesílit. Úprava vlasových folikulů trvala osm hodin. A teď už zbývá jen pořádná každodenní péče, aby udržela vlasový porost ve správné linii.

Doktor John Kahen z Beverly Hills, který se specializuje na úpravu vlasů nejen místních celebrit, Justinovi odstranil více než devět set kožních částí ze zadní části hlavy, extrahovali folikuly a implantovali je do 2800 otvorů, které byly připraveny v další části hlavy a na obočí.

Trvalo sice čtyři měsíce, než „nové“ vlasy začaly pořádně růst, ale Justin byl nakonec spokojen.
Co vymyslí dál?



 

Nejhledanější nemoci

Víte, co přesně vás čeká na vyšetření, které vám lékař předepsal? Zjistěte, co které znamená.