Muž byl nečekaně propuštěn z práce. Podívejte se, co udělal | Moje zdraví

Muž byl nečekaně propuštěn z práce. Podívejte se, co udělal

Muž byl nečekaně propuštěn z práce. Podívejte se, co udělal
Jordan roce 2010 jako zaměstnanec korporátní firmy. A o osm let později v roli fitness trenéra • Autor: profimedia.cz
15. listopadu 2018 • 06:00

Příběh muže, který stoupal strmě vzhůru.

Američan Jordan Dugger z Ohia získal ve svých 24 letech práci snů v korporátní firmě, užíval si veškerých výhod a vysokého příjmu. Jednoho dne se však jeho sen nečekaně zhroutil. Muž dostal vyhazov a nevěděl, co dál.

Jordan vyrůstal v rozvrácené rodině a náročném sociálním prostředí. Byl obklopen lidmi závislými na alkoholu a drogách, od svých 14 let pracoval jako dělník.

Včas si uvědomil, že vymanit se z prostředí, ve kterém nechtěl žít, by mu pomohlo vzdělání. Rozhodl se jít studovat na univerzitu. Po jejím absolvování začal s vlastním podnikáním, pak se stal regionálním manažerem společnosti Fortune 500. Ta mu pak nabídla lepší místo ve Milwaukee.

Rychle vzhůru, rychle dolů

Od této chvíle zažíval jen strmou cestu vzhůru po korporátním žebříčku. Po roce však byla jeho pracovní pozice zrušena a Jordan byl nečekaně propuštěn. Nevěděl si rady a trpěl záchvaty paniky. Do cesty mu přišla nečekaná nabídka práce fitness trenéra. Jordan ji přijal. A byla to dobrá volba. Nejenže ho tréninky v posilovně odjakživa bavily, ale začalo se mu dařit.

Nakonec založil vlastní společnost Team DuggAesthetic, sám trénuje s činkou pětkrát týdně. Momentálně zvedá 225 kilogramů váhy, cítí se v práci mnohem spokojenější a vydělává desetkrát více peněz.

 

 



 

Nejhledanější nemoci

Víte, co přesně vás čeká na vyšetření, které vám lékař předepsal? Zjistěte, co které znamená.