Píchá si injekce s nebezpečnou látkou. Chce mít gigantické bicepsy | Moje zdraví

Píchá si injekce s nebezpečnou látkou. Chce mít gigantické bicepsy

17. listopadu 2017 • 06:00

Synterol  zvětší objem svalů, ale může i zabít.

Jednadvacetiletý Rus Kirill Tereshin se na sociálních sítích pyšní fotografiemi svého svalnatého těla. K tomu se však nepropracoval poctivým cvičením a dřinou. Mladík si do svalů píchá oleje syntholu. Díky tomuto riskantnímu počinu dokázal zvětšit svůj biceps na obvod 60 centimetrů.

Kirill Tereshin se tak posedlý touhou po svalnatých bicepsech a tricepsech, že mu vůbec nevadí, že je zbytek jeho těla disproporční. Ve svém počínání hodlá pokračovat. Plánuje však kromě injekcí přidat i cvičení. Doufá, že jednoho dne pokoří bodybuildingový rekord.

Lékaři varují, že synterol může způsobit plicní embolii, poškození nervů, infekce, cévní mozkovou příhodu, vředy ve svalech a další zdravotní potíže. Přesto jej mnoho kulturistů používá k zesílení svalů. Svaly jsou sice větší, nemají ale velkou sílu, protože nejsou dobře vyvinuté.

Mladý muž začal s vpichováním syntholu po odchodu z armády letos v létě. Během pouhých deseti dnů se mu podařilo zvětšit biceps o 26 centimetrů. Nejprve vstřikoval do bicepsu 250 mililitrů, ale to mu k pořádnému růstu nestačilo.

"Abyste dosáhli pořádné velikosti, musíte si aplikovat litry té tekutiny,“ říká Kirill Tereshin. „Když jsem s tím začal, dostal jsem čtyřicítky horečky. Ležel jsem v posteli a myslel jsem, že umřu. Ale nakonec to dobře dopadlo,“ přiznává.

Někteří uživatelé sociálních sítích, kde Kirill vystavuje své tělo, ho ale spíše považují za šílence. „Měl by být poslán do psychiatrické léčebny. Je to vážně nechutné. Blázen," píší.

 

Nejhledanější nemoci

Víte, co přesně vás čeká na vyšetření, které vám lékař předepsal? Zjistěte, co které znamená.