Kam se na ní hrabe Rambo! Tohle je nejsvalnatější žena světa | Moje zdraví

Kam se na ní hrabe Rambo! Tohle je nejsvalnatější žena světa

12. listopadu 2017 • 12:00

Každý muž se rád podívá na pěknou ženu v bikinách. Při pohledu na krásku z Ruska by ale nejspíš vzal nohy na ramena i sám mladý Arnold Schwarzenegger. Posuďte sami!

Před rokem a půl odešla Natalia Kuznetsova do kulturistického důchodu. Teď je ale šestadvacetiletá Ruska zpět a už na první pohled je zřejmé, že je ve vrcholné formě. Je totiž ještě mnohem víc svalnatější, než kdy před tím.

Sportovkyně nyní při svých 170 centimetrech váží 90 kilo, ale její váha byla v minulosti mnohem větší a mimo soutěžní sezónu vážila i 114 kilogramů.

Kulturistika Natalii uchvátila už ve čtrnácti letech, kdy poprvé nad hlavu zvedla činky. Celou svou pubertu, i další roky, pak všechen svůj volný čas trávila v posilovně. Původně však jen chtěla proměnit své útlé dívčí tělo na postavu s ženskými křivkami.

Kondiční posilování ale rychle přerostlo ve vášeň. A formování postavy se jí tak trochu vymknulo z pod kontroly. Po pár letech totiž měla mnohem větší svaly, než většina mužů, kteří fitness centrum také navštěvovali.

To ji motivalo tak, že se posilování začala věnovat skutečně naplno. A úspěchy na sebe nenechaly dlouho čekat. Natalia má na svém kontě několik světových rekordů a je hrdou nositelkou přezdívky "Nejsvalnatejší žena světa".

Před osmnácti měsíci se ale Natalia stáhla do ústraní. Svým fanouškům, kterých má na Instagramu více než 200 000 oznámila, že s posilováním končí a chce se věnovat běžnému životu.

Teď však přišla na to, že se cvičení vzdát nedokáže. Je pro ni jako droga. Chystá proto velkolepý návrat na kulturistické show, která proběhne v Moskvě. Chce ale také začít pracovat jako trenér, který ostatním pomůže splnit si jejich sny.

 

Nejhledanější nemoci

Víte, co přesně vás čeká na vyšetření, které vám lékař předepsal? Zjistěte, co které znamená.