Adventní kalendář jen pro dospělé! Co ukrývá? | Moje zdraví

Adventní kalendář jen pro dospělé! Co ukrývá?

Adventní kalendář jen pro dospělé! Co ukrývá?
S tímhle kalendářem bude čekání na Ježíška ubíhat určitě příjemněji. • Autor: Profimedia
26. listopadu 2017 • 12:00

S tímhle kalendářem vám čekání na Ježíška bude rozhodně ubíhat mnohem rychleji...

Přestože má adventní kalendář potěšit především děti, najde se celá řada dospělých, kteří drobná překvapení také milují a prosinec si bez každodenního otvírání "okének" ani nedovedou představit. I proto je nabídka na pultech obchodů každý rok rozmanitější. Od těch klasických kalendáříků, co pod číslovanými okénky ukrývají malé čokoládky, které ale se skutečnou čokoládou nemají příliš společného, přes ty obsahující různé populární sladkosti až po ty naplněné například exkluzivní kosmetikou nebo populárními vonnými svíčkami.

Jeden anglický sex shop se ale rozhodl potěšit i své zákazníky. Párům nabízí erotický adventní kalendář, který jim má hektický adventní čas trochu zpříjemnit. A zájem je obrovský. Loni byl kalendář během pár dnů vyprodaný, dá se proto předpokládat, že se ani letošní vylepšená verze na pultech dlouho neohřeje. A to i přes skutečnost, že v přepočtu stojí okolo tří a půl tisíc korun.

A co v sobě tenhle kalendář v luxusním fialovo-černém designu ukrývá. Jako v každém správném adventním kalendáři v něm najdete čtyřiadvacet různých překvapení. Od erotických karet s Kamasutrou, přes různé návleky a zaškrcovadla penisu, erotické kalhotky, smyslné dráždítko z peří, pouta, masku na oči, dilda a anální kolíky všech tvarů a velikostí, až po miniaturní vibrátor. Vlastnící kalendáře se tak mohou těšit na nezapomenutelné odpočítávání nocí, které zbývají do Štědrého dne.


 

Nejhledanější nemoci

Víte, co přesně vás čeká na vyšetření, které vám lékař předepsal? Zjistěte, co které znamená.