Holčičky se matka vzdala ihned po porodu, jakmile ji poprvé spatřila. Jak vypadá dnes? Z toho zabolí u srdce… | Moje zdraví

Holčičky se matka vzdala ihned po porodu, jakmile ji poprvé spatřila. Jak vypadá dnes? Z toho zabolí u srdce…

6. června 2018 • 10:00

Ne každý má to štěstí, aby se narodil zdravý. Takový je i případ Vasiliny Knutsenové z Ruska, která přišla na svět bez rukou. Její matka se jí vzdala ihned, jak na ni poprvé pohlédla.

Naštěstí již po celém světě existují organizace, které sirotkům či nechtěným dětem pomáhají najít novou rodinu. Přes vleklé administrativní problémy týkající se národnosti se holčičku nakonec podařilo adoptovat manželskému páru z Moskvy, Elmiře a Chrisovi. Komplikace spočívaly v tom, že Chris je Američan a podle zákona z roku 2012 je občanům Spojených států zakázáno adoptovat děti z Ruska. Dvojici se nakonec podařilo nemožné, boj o holčičku vyhrála.

Vasilina Knutsenová se v nové rodině naučila dokonce i sama jíst. Pár, který je na ni nesmírně hrdý, má ještě tři potomky, z nichž jeden chlapeček je stejně jako Vasilina adoptovaný. Neobvyklá rodina na sebe v Rusku poutá velkou pozornost. Ne vždy jsou však reakce lidí pozitivní.

FOTOGALERII NAJDETE ZDE:

Autor: red
 

Nejhledanější nemoci

Víte, co přesně vás čeká na vyšetření, které vám lékař předepsal? Zjistěte, co které znamená.