Dívka chce vypadat jako Angelina Jolie, mění se ale spíš v monstrum | Moje zdraví

Dívka chce vypadat jako Angelina Jolie, mění se ale spíš v monstrum

16. prosince 2017 • 14:00

Podívejte se, kam až může zajít touha podobat se svému idolu...

Bouřlivé diskuze na sociálních sítích vyvolaly v poslední době fotografie devatenáctileté Sahar Tabar z Íránu. Ta dělá vše pro to, aby se co nejvíce podobala svému idolu, herečce Angelině Jolie. Je tou představou úplně posedlá.

Podle většiny uživatelů se jí to ale poněkud vymklo z rukou. Místo sexy herečky totiž začíná připomínat spíš postavičku z kreslených hororů Tima Burtona.

Proslýchá se, že Sahar má za sebou více než padesát různých zákroků a plastických operací. To však ona sama razantně popírá. Podstoupila jich prý jen pár.

"Myslím si, že tito lidé pravděpodobně žijí v osmnáctém století a nikdy nic nezaslechli o moderních technologiích nebo o uměleckém make-upu," napsala na konto svých kritiků.

Některé věci ale popřít nemůže. Třeba to, že v touze vypadat jako populární americká herečka zhubla na neuvěřitelných čtyřicet kilogramů. Vypadá teď jako chodící kostra potažená kůží.

Z kdysi na první pohled sympatické pohledné brunetky s očima laně je dnes monstrum s podivným rypáčkem. Paradoxem ale je, že Sahar nedávno prohlásila, že člověk by měl být především sám sebou.


 

Nejhledanější nemoci

Víte, co přesně vás čeká na vyšetření, které vám lékař předepsal? Zjistěte, co které znamená.