Hubnutí podle horoskopu: Býci jsou požitkáři, Vodnáři nesnášejí pravidla! | Moje zdraví

Hubnutí podle horoskopu: Býci jsou požitkáři, Vodnáři nesnášejí pravidla!

Hubnutí podle horoskopu: Býci jsou požitkáři, Vodnáři nesnášejí pravidla!
Jak hubnout jednotlivá znamení? • Autor: istock.cz
4. ledna 2024 • 04:55

Vyzkoušeli jste všechno a nic nezabírá? Pak zkuste hvězdy, ty vás navedou na správnou cestu, jak jednou provždy dosáhnout své vysněné váhy. Co platí pro jednotlivá znamení zvěrokruhu? 

Beran

Berani jsou požitkáři, a to naprosto ve všem. Pokud před ně postavíte plný talíř, buďte si jistí, že ho spořádají celý. Je proto pořeba, aby se naučili střídmosti nebo si dokonce rovnou servírovali poloviční porce. Jen tak dosáhnou takové ručičky na váze, kterou si přejí. 

Býk

Býci se do hubnutí příliš neženou, když už se ale rozhodnou, stůj co stůj se snaží vydžet, většinou bez jakýchkoliv úhybných manévrů. Problém Býků spočívá především v tom, že jdou rádi z extrému do extrému. Buď je uvidíte se svíčkovou nebo s ledovým salátem. 

Blíženci

Blíženci nemají, pokud jde o diety, pevnou vůli. Jako tvorové dvou tváří vám budou tvrdit, jak dietně se stravují, za vašimi zády ale klidně spořádají zmrzlinu a pak si budou stěžovat, že na ně hubnutí vůbec nezabírá. 

Rak

Raci rádi couvají. Když se tedy rozhodnou hubnout, nebuďte překvapení, že budou začínat každé pondělí. Raci by měli jíst vše, jen zredukovat množství, jinak nikdy nezhubnou. 

Lev

Lev jako král zvířat chce být první a je jedno v čem. Pokud se tedy Lev rozhodne hubnout, buďte si jistí, že udělá všechno, aby toho dosáhl. I za cenu, že si celý měsíc nevezme nic, po čem jeho chuťové pohárky volají. 

Panny

Panny mají rády pořádek. Pokud hubnou, chtěji mít vše černé na bílém. Často volí nejrůznější odborníky, jen aby dostaly návod, který jim ukáže, jak správně na to. Se zdravou stravou nemají problém. Málokdy je navíc uvidíte hřešit. 

Váhy

Váhy, jak napovídá jejich název, pořád nevědí, co vlastně chtějí. Pokud mají nějaké to kilo navíc, stejně váhají co je moc a co málo a jaká dieta je vlastně ta správná. Názory na hubnutí mění rychlostí blesku. Možná proto se místo výsledku často dostaví jo-jo efekt. 

Štír

Štíři ze zásady o dietách mluví, málokdy se jimi ale řídí. Jsou ale mistři focení, kteří vyšvihnou takovou fotku, kde rázem vypadají o 5 kg lehčí. Problémem štírů je sladké a alkohol, který s oblibou konzumují večer. 

Střelec

Střelci milují racionální stravu. Jakmile jim dáte na výběr mezi pákem a ovesnou kaší, s jistotou si vyberou kaši. Milují pocit zdravého životního stylu, kterým pak rádi inspirují druhé. 

Kozoroh

Kozorozi jí vesměs zdravě, když je ale popadne mlsná, jsou schopní vykoupit snad všechny sladkosti světa. Tyto nezdravé dny ale naštěstí nemívají často. 

Vodnáři

Vodnáři jsou zásadoví. Pokud se rozhodnou a rozhodnout se musí sami, pak nikdy nedovolí, aby jim jejich cestu cokoliv narušilo. Raději nebudou jíst, než aby si vzali něco, co momentálně ve svém jídelníčku nechtějí. 

Ryby

Ryby jdou s proudem. Pokud zrovna frčí bezmasá strava, buďte si jistí, že ji drží. Jejich hubnoucí pokusy jsou spíše pokusem s násedným omylem, než dlouhodobým životním stylem. 

Autor: Valentina Lebová
 

Nejhledanější nemoci

Víte, co přesně vás čeká na vyšetření, které vám lékař předepsal? Zjistěte, co které znamená.