Milujete piškoty? Špaldové si můžete dopřát bez výčitek | Moje zdraví

Milujete piškoty? Špaldové si můžete dopřát bez výčitek

Milujete piškoty? Špaldové si můžete dopřát bez výčitek
Autor: Kávoviny akciová společnost
2. června 2021 • 00:00
Prezentace klienta • 

Nové špaldové piškoty od české společnosti Kávoviny si oblíbíte díky zdravějšímu složení i skvělé chuti.

Kulaté, nebo také dětské piškoty se vyrábějí už od minulého století. Jsou oblíbené díky své jemné chuti a univerzálnímu použití, často se z nich vyrábí třeba nepečené dorty. Špaldové piškoty jsou vyrobeny ze 100% špaldové celozrnné mouky, vajec a třtinového cukru. Všechny použité suroviny jsou v té nejvyšší kvalitě.

Zdravější díky špaldě

Špalda je tradiční druh pšenice, která se v Evropě pěstovala již před 8000 lety. Oproti šlechtěné pšenici má vyšší podíl minerálních látek i bílkovin a je i lépe stravitelná. Navíc má příjemnou oříškovou chuť, díky které jsou piškoty ještě lahodnější. V piškotech je použita 100% celozrnná mouka. Vzhledem k tomu jsou zachovány všechny zdraví prospěšné látky obsažené ve špaldě. Speciálně umletou špaldovou mouku dodává Kávovinám česká společnost Perner. Ta je známá především kvalitní českou moukou Pernerka. Historie mlýnu Perner sahá až do 15. století a obiloviny pro výrobu mouky bere výhradně od domácích pěstitelů. 

Autor: Kávoviny akciová společnost

Kokos dodá další rozměr chuti

Pokud rádi zkoušíte něco nového, určitě ochutnejte Špaldové piškoty s kokosem. Díky jemným kouskům kokosu mají zajímavou chuť a texturu. Skvěle chutnají nejen samotné, ale nový rozměr dodají i vašim oblíbeným moučníkům. Už jste svým hostům nabídli třeba kokosové tiramisu?

Špaldové piškoty nyní můžete zakoupit přímo v online supermarketu Rohlík.cz a na e-shopu se zdravou výživou Grizly.cz

Autor: Kávoviny akciová společnost

 

Nejhledanější nemoci

Víte, co přesně vás čeká na vyšetření, které vám lékař předepsal? Zjistěte, co které znamená.