Moje zdraví - péče o psychickou i fyzickou pohodu

Síla aktivního konopí: Sníží tlak a rozhýbe zatuhlé klouby

10. března 2022 • 14:00

Pozitivní účinky konopí na lidský organismus byly dlouhou dobu opomíjeny. Díky inovativní řadě doplňků stravy CannamediQ je konečně možné konopí využívat zcela legálně a bezpečně. Ve svém složení tyto produkty kombinují vysoce aktivní konopný extrakt s přírodními složkami, vitaminy či minerály tak, aby byl maximalizován pozitivní efekt na organismus.

ZVEDÁ SE VÁM TLAK? SÁHNĚTE PO KONOPÍ!

Trpíte na zvýšený krevní tlak? Nečekejte na fatální následky hypertenze nebo doživotní medikaci s vedlejšími účinky. Sáhněte po konopném řešení!

Video se připravuje ...
Adiktolog Zábranský: Konopí je prokazatelně léčivé, působí na celou řadu symptomůVIDEO 

Revoluční doplněk stravy Hypetezin využívá spojenou sílu konopí, hlohu, vinné révy a šafránu pro efektní modulaci krevního tlaku a zachování dobrého stavu srdce, cév a celého kardiovaskulárního systému. Hypetezin navíc omezuje nervové napětí a podrážděnost, které mohou vysoký tlak způsobovat. Funguje efektivně a bez vedlejších účinků.

ZASTAVTE CHOLESTEROL KONOPÍM

Vysoká hladina cholesterolu a špatný stav kardiovaskulárního systému mohou mít fatální následky. Přesto tyto obtíže často zanedbáváme. Zastavte cholesterol včas. Pomoc přináší dlouho tabuizované konopí! Hladinu cholesterolu, triglyceridů i celkový stav kardiovaskulárního systému lze řešit přírodní cestou bez vedlejších účinků. Revoluční doplněk stravy Cholestmizin spojuje sílu konopí s osvědčeným účinkem monakolinu, zeleného čaje a silymarinu. Napomáhá tak nejen snížit zvýšenou hladinu cholesterolu a triglyceridů, ale také chránit srdce, cévy a játra.

ROZTANČETE KLOUBY

Máte klouby ztuhlé, opotřebované a přetížené? Omezují váš aktivní život? Roztančete je maximální porcí glukosaminu a konopí! Ortopeden je prémiový doplněk stravy s vysokým obsahem glukosaminu v denní dávce, s konopím, kurkumou pro špičkovou kondici a dokonalou hybnost kloubů, dobrý stav kostí i celého pohybového aparátu a vitaminem C pro podporu tvorby kolagenu v kloubních chrupavkách. Vyživte klouby konopím a roztančete je s plnou parádou.

Celý článek si můžete přečíst v aktuálním čísle časopisu Moje zdraví, které koupíte na stáncích. Předplatné pořídíte z pohodlí vašeho domova na www.ikiosek.cz/mojezdravi nebo přes predplatne.cnc@cpost.cz

Autor: redakce Moje zdraví
 

Nejhledanější nemoci

Víte, co přesně vás čeká na vyšetření, které vám lékař předepsal? Zjistěte, co které znamená.